over ons

Vertrouwd. Betrouwbaar. Sinds 1926

Frenk Meijer

Eigenaar

“Garage Meijer is sinds 1926 uw vertrouwde adres voor onderhoud aan uw auto. In ons bedrijf gevestigd op de Glipperweg in Heemstede, staat de deur voor u open en de koffie klaar.”

Onze historie

Garage Meijer bestaat al sinds 1926. In het begin hielden wij ons bezig met de reparatie en onderhoud van fietsen, later werden wij een autobedrijf. Wij zijn BOVAG lid sinds 1947. In 1968 werden wij als één van de eerste bedrijven in Nederland officieel dealer van het merk Toyota. Tot op de dag van vandaag zijn wij nog steeds gespecialiseerd in Toyota voor wat betreft verkoop, onderhoud, reparatie en schadeherstel. Uiteraard bent u met ieder ander merk ook van harte welkom in onze garage.

 

Onze service

Onze specialisatie gaat verder dan het onderhoud en de jaarlijkse APK. Ook voor de verkoop of inkoop van uw auto bent u bij ons al jaren aan het juiste adres. Door onze expertise weten wij in het grote aanbod voor u de juiste auto te vinden. Tevens onderhoud en reparatie aan airco. 

Altijd een gecertificeerde monteur aanwezig

Alle auto's in bezit van NAP check

Bovag garantie

RDW erkende garage

Wat onze klanten zeggen

“Garage Meijer is als sinds mijn opa nog leefde onze garage. De service is ongekend, en je gaat hier nou altijd met een goed gevoel de deur uit. Eerlijk, helder, Meijer zeggen wij thuis altijd. Tot de volgende APK keuring mannen.”

Daan Pierrie

“Niets op aan te merken. Onze Toyota Verso is aangeschaft bij Garage Meijer en sinds dien bij hun in onderhoud. Dikke pluim voor Robin. De meest sympathieke automonteur uit Noord-Holland.”

Kelly Schoenmaker

Wij staan voor u klaar. Heeft u nog vragen?

Neemt u dan contact met ons op

Bereikbaar op nummer

+31 23 528 5375

of